Attraktioner i Barbados


Mange attraktioner i Barbados

Som man kunne forvente på en tropisk caribiske ø, er mange af Barbados bedste aktiviteter friluftsmenneske og vand-baseret. Fra sejler til galop en hest ned ad en øde strand, en bogstavelig paradis for strand-og udendørs lækkerier venter enhver, der besøger denne smukke ø. På grund af sin lange samarbejde med Storbritannien som en koloni er Barbados hjemsted for adskillige historiske steder og kirker, og det har også holdt en energisk kunstscene, med masser af gallerier og et par museer rundt omkring på øen.

Krydstogter og Sejlsport

Det betyder ikke noget, hvilken del af øen, du vælger at bo på, der er altid muligheder for at tage kortere eller længere krydstogter eller tage en sejltur rundt i mange bugter der ligger i periferien af Barbados. Mange af de længere Caribien krydstogtskibe gøre et stop i Barbados, der er en konstant tilstrømning af skibets passagerer som besøger markeder og seværdigheder rundt på øen. For dem der opholder sig på øen, er en række dagtimerne udflugter til rådighed, der tilbyder en naturskøn kig på nogle aspekter af Barbados naturlige omgiver eller historie, som krydstogter hvor man får at se skildpadder, der er også snorkling eventyr og vandreture. Barbados sejlads er en anden populær tidsfordriv, for den friske, turkise vand, der omgiver øen er perfekt til en blid sejltur, og alle typer af udflugter er til rådighed, for både begyndere og erfarne sejlere.

Hesteridning

Barbados ridning er en rigtig nydelse. Øens strande tilbyder en enorm naturlig ridebane til at galop en hest gennem det søde farvand, hvilket giver en ægte følelse af eksotiske og spænding. En række af Barbados ride centre tilbyder korte og lange ture til forskellige dele af øen, og selv om du ikke er en erfaren rytter, vil du være i stand til at deltage i en langsom og blid begyndere vandring gennem nogle af de mest spektakulære landskaber på jorden.

Dykning og Surfing

Barbados er en caribisk ø omgivet af koraller. Interessant nok skaber de perfekte forhold for både dykning og surfing. Fordi øen er ret isoleret Atlanterhavet, det giver masser af bølger og de koraller bro, der omgiver øen bidrager til at skabe bølgerne perfekte til surfing. Dykning er også en fornøjelse her, da dykkere får mulighed for at udforske det fantastiske koralrev, som er et komplekst økosystem, der ligger lige under overfladen af det turkisblå vand. Barbados dykning giver mulighed for at se nogle af havets mest farverige og eksotiske fisk helt tæt på.

St. Nicholas Abbey

Cherry Tree Hill, St. Peter, BB 26008, (246) 422 til 5.357; www.stnicholasabbey.com

Dette historiske plantage, som nu et museum og rom destilleri, er det perfekte sted at finde nogle af Barbados unikke historie. De historiske bygninger er blevet bevaret for at give de besøgende et indtryk af, hvad livet på et sukker plantage, og vise nogle af elementerne i Barbados arkitektoniske arv. Stedets rom museum og destilleri giver et smagfuldt udvalg af aktiviteter.

Flower Forest (blomster skoven)

Richmond Plantation, St. Thomas, +1 (246) 433-8152; www.barbados.org / flowfrst.htm

Enhver med grønne finger eller en interesse i planter vil ønske at besøge denne jungle have, hvor begonier vokser så høj som damer og fugle og vilde aber plapre fra toppen af den grønne baldakin. Beliggende på 50 hektar, er Flower Forest en naturlig grønt område som udstiller den lokale planteverden i Barbados og tilbyder besøgende en chance for at gå gennem en rigtig jungle.

Elverbrn legetj