Biludlejning Barbados

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Barbados
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Barbados


 

Information omkring biludlejning Barbados

Biludlejning er forholdsvis udbredt blandt turister til Barbados, fordi, mens øen har rigelig lokale bus-systemer, er de ofte langsomme og en bil er undertiden den eneste måde at få adgang til mere fjerntliggende (og smukke) områder på øen. Der er masser af biludlejningsfirmaer på øen Barbados, fra lokale virksomheder til internationale selskaber som National.

De vigtigste ting at huske på, når man overvejer at leje en bil på Barbados er, at alle chauffører uanset nationalitet, er forpligtet til at indhente en lokal Barbados førerbevis. Generelt vil biludlejningsselskaber arrangere dette for dig for omkring 40 € efter for en 1-årig tilladelse. Vær sikker på at medbringe dit kørekort fra hjemmet eller en international førerbevis til at sikre Barbados licens.

Mens Barbados veje er sikrere end mange af sine nabostater Caribiske øer, er de stadig smalle og bilister har tendens til at kører hurtig, så ved kørsel i Barbados, er det vigtigt at holde øjnene åbne og drive defensivt på alle tidspunkter. Som i Storbritannien, er kørsel i Barbados i venstre side af vejen i en højre styring bil.

Selvom mange typer af udlejningsbiler er tilgængelige i Barbados, fra jeeps til luksusbiler, er den mest almindelige lejede bil er en mini-Moke, som er en gammeldags version af den britiske Mini Cooper. Denne lille bil er både sød og praktisk for kørsel i de smalle gader i Barbados.

 

Elverbrn legetj