Golf Barbados


Spil Golf i Barbados

Alle Barbados's golfbaner ligger på den sydvestlige side af øen, hvor udsigten er smuk og vejret og vandet er blidere. Mange er beliggende i eller nær de store luksus feriesteder i dette område, og de fleste er placeret i nærheden af øens største by, Bridgetown, der tilbyder den bekvemmelighed i et storbyområde.

Barbados Golf Club - golf bane Barbados

Durants, Christ Church 17090; (246) 428 til 8.463; www.barbadosgolfclub.com Denne PGA-godkendt golfklub har været vært for en senior turnering, samt Barbados Open ved flere lejligheder. En 18-hullers, Barbados Golf Club golfbanens stil er små bakker og brede fairways tilbyder en traditionel golfspil, der er spækket med udfordringer, herunder to søer og et sæt koral sandgrave. Golfbanen gennemgik renovering i 2000 og huser nu en moderne klubhus med en bar, restaurant og proshop.

Sandy Lane - golf bane Barbados

Sandy Lane, St. James 24024; en (246) fra 444 til 2.000; www.sandylane.com / golf Langs den naturskønne Vest Kyst, er Sandy Lane en institution på Barbados som en feriested, hotel og spa. Med tre golfbaner og golfspillere har en 45 huller på golfbanen for at holde dem travlt på dette fantastiske feriested. Den ’Green Monkey’ er en elite 18-hullers, par-72 bane med udsigt over en stenet kalkbrud, mens Country Club Course, også en 18-hullers bane, er mindre voldsom og mere grøn, med masser af klare blå havudsigt fra mange af hullerne. En tredje bane, den gamle Nine, er en blid par-36, 9-hullers bane for en kort spil golf.

Royal Westmoreland - golf bane Barbados

St. James, West Coast, +1 (246) 419-0394; www.royalwestmoreland.com En flot mesterskabsbane beliggende på flere hektar blandt en luksus ressort (feriested). Denne par-72 bane designet af Robert Trent Jones, Jr., byder på havudsigt fra hver enkelt vinkel. Næsten lige så imponerende er det imponerende, hvidkalkede klubhus som byder på en traditionel kolonistil.

Rockley Golf & Country Club - golf bane Barbados

Rockley, Christ Church 15121; (246) 435 til 7.873; www.rockleygolfclub.com Denne udfordrende 9-hullers bane, er en favorit blandt lokalbefolkningen, den er fantastisk til både begyndere og erfarne golfspillere, med alternative tee og en par på 70. Golf her er alt om golf, men det stadig byder på dejlige udsigt over det omkringliggende område.

Elverbrn legetj