Hotel Barbados

Find inspiration til Hotel i Barbados

Der findes rigtige mange fine hoteller på Barbados, men også mange billige hoteller rundt omrkring på øen. Søg på Barbedos hoteller og se det store udvalg i alle prislag.

Søg på hotel i Barbados, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Barbados

Little Arches - Hotel Barbados

Enterprise Beach Rd, Christ Church. +1 (246) 420-4689;

Dette boutique-hotel tilbyder en meget mere i faciliteter end den typiske boutique hotel, men er stadig et godt alternativ til de store store hoteller som er beliggende ved siden af strandene på Barbados. Med sin spanske middelhavskyst stil, med palmer og intime blade, smedejern balkoner og byger af friske farver, er den lille Arches det perfekte boutique-hotel. De har endda også en café og spa, og kan byde på muligheder for sejlsport, biludlejning og det er et af de nærmeste hoteller på Barbados Golf Club. A Luxury Ocean Suite har en rimelig pris på € 138 i højsæsonen, mens mere økonomisk overkommelig mulighed er på bare 76 € for en standard værelse i lavsæsonen.

Beach View - Hotel Barbados

Paynes Bay, St. James, +1 (246) 432-2300;

Med en udsigt over Paynes Bay, denne hotel har værelse som er ikke for store, men dog heller ikke for små, og er en rigtig oplevelse. Værelserne er pyntet i flet og hvid linned og der er masser af dæksplads, der overser den todelte pool og den hvide sandstrand og turkis hav. Alle boliger her er der et fælleskøkken, hvor man selv sørger for maden. Men der er en lille café i lobbyen, og hotellet vil også sørge for at have dit værelse fyldt med dagligvarer. Værelser starter ved en pris på € 140 for en udsigt til haven og derefter en på € 370 for en 3-værelses lejlighed suite.

Sugar Cane Club Hotel & Spa - Hotel Barbados

Maynards, St. Peter, +1 (246) 422-5026;

Denne anstændig hotel praler med sin middelhavsstil bungalows med røde tegltage, der er omgivet af en række swimmingpools. Denne store ejendom har masser af faciliteter, herunder en squashbane, motionsrum, kunstgalleri, spa og to barer, samt en restaurant. En suite hotel med alt hvad man har brug for, er priserne her fra et 1-værelses med udsigt til haven omkring 200 € i højsæsonen, og derefter en meget stor suite til € 330.

Southern Surf Beach Apartments - Hotel Barbados

Rockley Strand, Christ Church, +1 (246) 435-6672;

Den bedste ting ved dette enkle, kolonistil hotel er dens beliggenhed som er lige overfor den hvide sandstrand Rockley Beach. Alle værelser her er som små lejligheder, der for nylig er blevet renoveret og er med aircondition med et lille tekøkken. Ejendommen kan prale med dens pæne have og swimmingpool og er perfekt til dem der er på et budget som er på udkig efter en fantastisk beliggenhed ved stranden. En af de bedste og dyreste værelse koster € 120 - det er en Deluxe Studio Apartment.

Maraval Guesthouse - Hotel Barbados

3:e Avenue, Worthing, (246) 435 7.437;

For dem, der rejser på et budget, er denne enkle, rene Maraval Guesthouse i Bridgetown en god mulighed, som tilbyder seks soveværelser i et hus. Værelserne er til rådighed enkeltvis eller skiftevis kan hele huset blive booket til en stor gruppe til at dele. Der er fem badeværelser i huset og en stor, lidt gammeldags gæstekøkken. Priser for en delt dobbeltværelse begynder ved € 30 per dag.

Elverbrn legetj