Barbados Natteliv, Cafe og Resturant


 

Barbados Natteliv

Den mad i Barbados, også kendt som Bajan køkken, trækker inspiration fra de mange påvirkninger og kulturer, der har taget bopæl på øen gennem århundreder. En blanding af West Indian, Caribien, Europa og Afrika, Bajan køkken bygger mest på en række forskellige krydderier, og element der kommer igen i Barbados’ madkultur er naturligvis, fisk. Mange typer af fisk og skaldyr er fremherskende på øen, fra de mere almindelige tun og krabber, de utroligt eksotiske som søpindsvin og flyvende fisk, som også er nationale symbol på Barbados. Med sit tropiske klima, er naturligvis frugt er også en vigtig del af Bajan mad, med særligt dominans af mango, papaya og andre tropiske frugter.

At spise på stranden er særlig udbredt i Barbados. Grunden til det er naturligvis, er de mange strande og det dejlige vejr, der gør at spise ved kysten en fornøjelse her. For et elegant udendørs måltid, tag til Mullins Restaurant og Bar; som tilbyder på moderne traditionelle Barbados mad (St. Peter, (246) 422 2.044 www.mullinsbarbados.com). For en rigtig Barbados oplevelse, tag til Jackie's Cash N'Carry (Orange St., Speightstown, St. Peter) et lille hul i væggen langs en tilfældig gade i Speightstown, og kan prale af en eklektisk interiør, der forekommer til at have været glemt med tiden. Og for en meget romantisk oplevelse, er The Cliff (bomme, St. James, www.thecliffbarbados.com, (246) 432 1.922), er ikke til at overgås med dens havudsigt dæk omkranset af tiki fakler, hvilket gør det perfekte sted at se solnedgangen.

Hvis det er natteliv, at du er ude efter, har Barbados masser af det, også med sin afslappede ø-atmosfære og masser af sandstrand barer, hvor alle er velkomne. De meste af Barbados mere spændende natteliv er i og omkring Bridgetown, den travle hovedstad. Her finder du masser natklubber (mange som har åbent hele natten), der er også fine cocktail og vin barer. Langs de mange strande i Barbados er der steder du burde kigge efter, såsom afslappet og sjove barer, hvor alle kan pop ind for en runde eller to af Barbados’ Banks Øl eller lokalt producerede rom. Den Whistling Frog (The Gap Hotel, St. Lawrence Gap, (246) 435 9.473), er en af øens mest elskede barer, især populært blandt rygsækturister og de yngre er fastlagt til en livlig aften, med karaoke og en lang afspilningsliste med musik.

Elverbrn legetj