Barbados shopping


Find de gode steder at shoppe i Barbados

Shopping er en populær aktivitet i Barbados, hvor der er et væld af unikke varer markeder, som frekventeres af krydstogtpassagerer. Det er på grund af disse passagerer på krydstogtskibe, at Barbados også tilbyder en lang række af toldfrie butikker, som giver dig mulighed for at købe varer uden at betale skat. Det er vigtigt at bemærke, at mens Barbados har Barbados Dollar, er amerikanske Dollars også accepteret mange steder på markeder, butikker og restauranter, og de fleste hoteller og restauranter accepterer også internationale kreditkort.

Det mest populære sted med lokalt produceret vare, som de fleste besøgende ønsker at købe i Barbados er en dejlig flaske af øens rom, og der er mange steder at skaffe det. Et godt sted at starte ville være på et af de rom destillerier, som Mount Gay Distilleries (Brandons, St. Michael, (246) 425 8.757, www.mountgayrum.com), som vil give dig en introduktion til proces destillation rom, en chance for at prøve flere typer af rom og muligheder for at tage din egen flaske med hjem.

Som Barbados travleste by og dens hovedstad, er Bridgetown er derfor også landets centrum for shopping. Flere gader i Bridgetown er i centrum for shopping i byen, herunder Broad, Swan, Roebuck og Tudor Streets, hvor der er små butikker, boutiques og toldfrie butikker. Når du handler i en lille butik, er det ofte nødvendigt at prutte med butiksejere, så sørg for at have en idé i tankerne om, hvilken pris du vil betale, før du begynder at prutte og aldrig handle, som om du ønsker varen for meget.

Elverbrn legetj