Strande Barbados


 

Find de gode strande er i Barbados

 

Hvis du nogensinde har drømt om at ligge på en hvid sandstrand i et tropisk paradis, med blå vand, så har du drømt om Barbados. Der er bogstaveligt talt alt for mange Barbados strande til at nævne dem alle sammen. Hele øen er kantede med smukke hvide sand, hvoraf de fleste er bløde nok til at gå på bare fødder eller endda ligge ned på. Følgende er blot nogle få af højdepunkterne blandt de mange fantastiske Barbados strande.

For dem interessante i svømning og afslapning, tilbyder syd og vestkyst af øen, som har den bedste chance for stille afslappende vand, da dette er arealet af Barbados er omspændt af Det Caribiske Hav. En sådan strand er Accra Beach, en lang strækning af hvidt sand, som er meget populær hos svømmere og solbadere. Fordi det er utrolig tæt på til Bridgetown, Accra Beach er meget praktisk at nå. Sandy Lane Strand, i mellemtiden, er måske den mest kendte strand på øen for sin perfekte halv-måne formet bugt. Dette er også en populær Barbados strand til at se berømtheder.

Langs øens nordlige og østlige kyster, bliver vandet grovere, da denne del af kyststrækning åbner direkte på den brede og dybe Atlanterhavet. Strandene her tendens til at være stenet og mere robust og dermed populær blandt surfere, da bølgerne er større. Især populær blandt surfere er Soup Bowl, der ligger langs en ret øde strækning af den nordøstlige kyst.

Elverbrn legetj